Heti csokor

Legyen mindig friss virág a kedvenc vázádban!

A heti csokor egy szolgáltatás a kvitkától, mely megrendelésével minden hét ugyanazon napján kiszállítunk egy friss csokrot hozzád. A megrendelés után nincs más tennivalód, a kiválasztottak alapján mi rendszeresen szállítjuk a virágcsokrot, hogy mindig friss virág legyen a kedvenc vázádban.

Az évszak legszebb virágaiból állítjuk össze heti csokrainkat. A kiszállítási napjainkat a nagy virágpiaci napokhoz igazítottuk, hogy hazai termelők akár aznap leszedett virágai kerülhessenek a vázádba. Ezen felül a lehető legfrissebb hazai és importált virágokat és zöldeket használjuk, hogy a virágok hosszan pompázzanak az asztalodon.

A virágokat rendelésednek megfelelően vázával együtt is szállítjuk, ami azt jelenti, hogy minden szállításkor a virággal együtt a vázát is cseréljük. Ebben az esetben különleges oldatot is teszünk a vízbe, ami a vágott virágok élettartamát növeli és – üvegváza estén – tovább marad a víz kristálytisztán átlátszó.

A rendszeres kiszállítás díját az ár minden esetben tartalmazza. Szállítási időnek a következő lehetőségek közül választhatsz: hétfő: 19-20 óra, kedd: 10-12 óra, csütörtök: 19-20 óra, péntek: 10-12 óra

[eltdf_product_list info_position=”info-below-image” number_of_columns=”three” space_between_items=”normal” orderby=”date” order=”ASC” taxonomy_to_display=”category” image_size=”full” hover_type=”simple” number_of_posts=”3″ info_bottom_margin=”50px” price_margin_top=”3px” taxonomy_values=”heti-csokor”]

A rendeléssel kapcsolatos további információkat a GYIK – gyakori kérdések oldalunkon gyűjtöttük össze.

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van írj nekünk az info@szarazvirag.kvitka.hu e-mail címre vagy hívj fel minket a +36 30 625 8358 -as számon.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0